hirdetés
Belföld

A Pfizer hírére olyan sokan lepték el az időpontfoglalót, hogy egy időre elérhetetlenné is vált

Feltehetőleg a nagy érdeklődés miatt egy időre összeomlott az oltási időpontfoglaló honlap.

A Pfizer hírére olyan sokan lepték el az időpontfoglalót, hogy egy időre elérhetetlenné is vált
hirdetés

Pénteken rendkívüli oltási akció lesz, amikor is az oltakozók a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot az Országos Oltási Munkacsoport döntésének értelmében – idézi fel a 24.hu.

A portál szerint e hírre olyan nagy lett az érdeklődés, hogy szinte azonnal össze is omlott az időpontfoglaló honlap. Mint írják, este fél 7 körül még működött is az oldal, de keresni már akkor sem lehetett. Hét óra után pedig sokakat belépni sem igazán engedett már a rendszer.

Az eeszt.gov.hu oldalon egy hibaüzenet is megjelent, amelyben jelezték, hogy a portál jelenleg korlátozottan érhető el, ami a betegellátás menetét nem befolyásolja, s amitől függetlenül a medikai rendszerek EESZT kapcsolata is zavartalan.

„Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük! Állami Egészségügyi Ellátó Központ, EESZT üzemeltetés”

– olvasható a hibaüzenetben.

Az oltópontokra kiküldött 100 ezer Pfizer-vakcinát egy nap alatt szeretnék eloltani. Felidézik azt is, hogy Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón jelezte, akár pénteken elérhetjük a 4 millió beoltottat.

(A borítókép forrása: MTI/Ujvári Sándor)


hirdetés

További híreink
hirdetés