hirdetés
Belföld

Az elütött emberrel a szélvédőn hajtott tovább egy BMW-s

Egészen felháborító esetről számolt be a rendőrség a honlapján – mint írják, egy elütött gyalogossal a szélvédőn hajtott tovább egy sofőr a fővárosban.
Gyalogos-átkelőhely
Az autó egy zebrán ütötte el a férfit - A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / Edward Lich)
hirdetés

Egy nyomozó az Üllői útról bűnügyi feladatai ellátását követően indult vissza a szolgálati autójával a szolgálati helyére szerdán este, amikor is a X. kerületben a Keresztúri úton a piros lámpánál várakozva integetve kérte segítését egy autós.

A nyomozónak az autós elmondta, hogy nem sokkal korábban arra lett figyelmes, hogy a Kerepesi úton a zebrán elütöttek egy gyalogost, és a gázoló BMW a szélvédőbe szorult emberrel együtt tovább hajtott. 

hirdetés

Ezt hallva a rendőr visszafordult, és elindult a baleset irányába, ahol ismét leintették őt: egy férfi azt mondta neki, hogy pár perccel korábban egy autót látott behajtani egy közeli parkolóba a szélvédőjén egy emberrel. 

A rendőr a parkolóban meg is találta a beszakadt szélvédőjű autót, és kicsivel arrébb az aszfalton fekve a sérült férfit is, aki ugyan eszméleténél volt, de komoly fájdalmai voltak. 

A helyszínen három ismeretlen férfi is fel-alá járkált, s róluk kiderült, hogy a BMW-ben ültek. Az egyik férfi elismerte, hogy ő vezette az autót.

Az erősítés megérkezéséig a rendőr visszatartotta a három férfit, majd átadta őket a BRFK járőreinek.

Az elgázolt férfit a mentők súlyos állapotban szállították kórházba. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019