hirdetés
Belföld

Az M1-esen rollerezett egy fiatal, és látszólag a kamionok közelsége sem zavarta meg

Nem mindennapi esetet rögzítettek hétfő délután az M1-es autópályán, ahol egy fiatal férfi e-rollerrel haladt a forgalmas autópálya leállósávjában Bicske térségében.

Az M1-esen rollerezett egy fiatal, és látszólag a kamionok közelsége sem zavarta meg
hirdetés

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon összeütközött két kamion a hétfői napon, így lezárták a külső sávot, ami több mint 3 kilométeres torlódáshoz vezetett.

Emiatt dönthetett úgy az egyik autó utasa, hogy „gyorsabb”, de kétségkívül kockázatosabb megoldást választ a továbbhaladásra, amikor is e-rollerére pattant, amellyel a leállósávon igyekezett lerövidíteni a menetidőt a balesetező kamionok és a műszaki mentésben részt vevő útellenőr kikerülésével – számolt be a nem mindennapi esetről közleményben a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az esetről kamerafelvétel is készült, amelyen látható az is, hogy a rollerező férfi mellett sorra haladnak el a kamionok.

Jól látható a kamerafelvételeken, hogy

A Magyar Közút útellenőre a helyszínen a látottak alapján azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei így folyamatosan nyomon követték a férfit, aki a következő lehajtónál az autópályáról letérve az 1-es főúton rollerezett tovább. A kiérkező rendőrök ott már nem találták meg őt.

A Magyar Közút arra kér mindenkit, hogy bármilyen torlódás alakul is ki adott esetben egy útszakaszon, soha ne kísérletezzenek a hasonlóan életveszélyes manőverekkel.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iz4hnCpQXUU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(A borítókép forrása: pixabay.com / MichaelGaida)


hirdetés

További híreink