hirdetés
Belföld

Azonosították az M5-ösön történt baleset áldozatait

hirdetés
Mostanra az október 28-án az M5-ösön történt autóbaleset minden halálos áldozatát azonosították a rendőrség munkatársai.
Baleset az M5-ösön
Helyszínelés az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án. A balesetben egy Budapest felé tartó kamion ütközött két személyautóval. A kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban érkező két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazók a helyszínen meghaltak. MTI/Donka Ferenc
hirdetés

Október huszonnyolcadikán hajnali fél háromkor az M5-ös autópálya 146-os kilométerszelvényében, Balástya közelében egy kamion és két gépkocsi ütközött össze, aminek következtében hét ember vesztette életét.

A rendőrség honlapján megjelent tájékoztatás szerint az eset során egy Budapest felé haladó szerb kamion a jelenlegi adatok szerint műszaki hiba miatt átszakította a szalagkorlátot, és áttért a szembejövő forgalmi sávokba, ahol két személyautóval ütközött. A járművek az ütközés pillanatában kigyulladtak, a bennük utazó hét ember életét vesztette. 

hirdetés

Mostanra megállapították, hogy az egyik autóban egy négytagú román állampolgárságú család, a másikban pedig két koszovói, valamint és egy koszovói-belga kettős állampolgár utazott.

A rendőrség a büntetőeljárás szabályai szerint továbbra is vizsgálja a baleset körülményeit annak érdekében, hogy az eset valamennyi részletét feltárják. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019