hirdetés
Belföld

Csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében négy gyalogost gázoltak el egy nap alatt

hirdetés
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök óvatosságra intenek, ugyanis az elmúlt huszonnégy órában csak e megye területén négy gyalogost ütöttek el.
Csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében négy gyalogost gázoltak el egy nap alatt
hirdetés

A rendőrség a közlekedők figyelmét arra hívta fel, hogy kellő körültekintéssel, óvatosan közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket.

Kérésüket néhány szomorú adattal is nyomatékosították – az elmúlt huszonnégy órában ugyanis tájékoztatásuk szerint négy gyalogost gázoltak el.

hirdetés

Mint írják, január hetedikén kora reggel Miskolcon a Vasúti felüljárónál lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy 79 éves nőt ütöttek el, aki már öt métert behaladt, amikor egy 45 éves férfi az autójával elgázolta. Az idős asszonynak súlyos sérülései keletkeztek a balesetben.

Ugyancsak csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén Ózdon, Emődön és Miskolcon másik három olyan baleset is történt, amikor gyalogost ütöttek el a járművel közlekedők.

A rendőrségi közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy a téli időjárás beköszöntével a gyalogosokra és az autósokra is hatnak a megváltozott útviszonyok, így kérik a közlekedőket, hogy figyeljenek jobban egymásra.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés