hirdetés
Belföld

Csákánnyal támadott élettársára egy nő, mert az bírálta a főztjét

Csákánnyal támadott élettársára egy ötvenhét éves nő, mivel a férfi kritizálta az ételt, amit ebédre főzött neki az asszony. A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a nő ellen.
Káposzta
Nem ízlett a káposzta neki, ezért élettársára támadott egy nő (Forrás: pixabay.com / Daniel Baezol)
hirdetés

A nő 2019 karácsonyán káposztát főzött ebédre, ami az élettársának nem ízlett, s ezt a férfi meg is jegyezte – elsősorban azt kifogásolta, hogy az étel nem elég csípős.

A nézeteltérésükből vitatkozás lett, mígnem a nő dühében egyszeriben csak felvette a kályha mellett lévő csákányt, amellyel a sértettet a feje hátsó részén megütötte – számol be róla a 24.hu.

hirdetés

A férfinek a közepes erejű ütéstől vérző sérülése keletkezett, amitől mindketten megijedtek, így rendőrt és mentőt is hívtak. 

Az orvosi ellátás során megállapították, hogy a férfinak csak könnyű sérülése keletkezett, azonban a nő által használt eszköz és a támadott testtájék miatt ennél súlyosabb sérülése is keletkezhetett volna a sértettnek.

A büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő és azt megbánó nővel szemben az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátásra tett indítványt.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019