hirdetés
Belföld

Csákánnyal támadott élettársára egy nő, mert az bírálta a főztjét

hirdetés
Csákánnyal támadott élettársára egy ötvenhét éves nő, mivel a férfi kritizálta az ételt, amit ebédre főzött neki az asszony. A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a nő ellen.
Káposzta
Nem ízlett a káposzta neki, ezért élettársára támadott egy nő (Forrás: pixabay.com / Daniel Baezol)
hirdetés

A nő 2019 karácsonyán káposztát főzött ebédre, ami az élettársának nem ízlett, s ezt a férfi meg is jegyezte – elsősorban azt kifogásolta, hogy az étel nem elég csípős.

A nézeteltérésükből vitatkozás lett, mígnem a nő dühében egyszeriben csak felvette a kályha mellett lévő csákányt, amellyel a sértettet a feje hátsó részén megütötte – számol be róla a 24.hu.

hirdetés

A férfinek a közepes erejű ütéstől vérző sérülése keletkezett, amitől mindketten megijedtek, így rendőrt és mentőt is hívtak. 

Az orvosi ellátás során megállapították, hogy a férfinak csak könnyű sérülése keletkezett, azonban a nő által használt eszköz és a támadott testtájék miatt ennél súlyosabb sérülése is keletkezhetett volna a sértettnek.

A büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő és azt megbánó nővel szemben az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátásra tett indítványt.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019