hirdetés
Belföld

A diákok egy téves intő és egy korábbi felvétel miatt eshettek neki a tanáruknak

hirdetés
Egy diák felvételt készített arról, ahogyan több társa is szidalmazni és lökdösni kezdi tanárukat az órán. Utóbb kiderült, egy tévesen adott intő és egy társuk által mutatott felvétel válthatta ki a tanulók dühét – akiket egyébként azóta már elbocsátottak a szakközépiskolából.
Iskola
Az iskolások egy téves intő miatt lehettek dühösek (Forrás: pixabay.com / Taken)
hirdetés

A botrányos esettel kapcsolatosan most újabb információk is napvilágot láttak, így például kiderült az is, hogy vajon mi miatt támadhattak a most ősszel az iskolába érkezett, hegesztéselméletet oktató tanárukra a diákok.

A Blikk szerint múlt hét szerdáján az egyik diák a telefonján olyan videót mutatott a többieknek, amelyen állítólag az új tanáruk szerepelt, amint egy másik iskolában éppen megpofoz egy tanulót. A lapnak egy, a mostani esettel érintett iskolában tanuló fiú elmondta, hogy az osztálytársában felmerült, hogy „rúgassák ki az oktatót”, de eleinte még nem foglalkoztak ezzel.

hirdetés

Óra közben azonban valaki papírgalacsinnal dobta meg a tanárt, aki tévedésből másnak adott intőt.

A fiú beszámolója szerint emiatt ment oda a tanárhoz az egyik diák, és mutatta meg a telefonján a felvételt, de a tanár „mindent tagadott”. Erre az a diák is odament, aki igazságtalanul kapott intőt, és az osztályban többen is hergelték az agresszívan fellépő társaikat, mire az egész eset már lökdösődéssé fajult, és egy harmadik tanuló is beállt.

A rendőrség a három fiatalt csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta és őrizetbe vette, jelenleg a Gyorskocsi utcai fogdában várják, hogy a bíróság döntsön arról, előzetes letartóztatást rendeljen-e el, vagy engedje, hogy a fiúk szabadlábon védekezzenek. 

A három diákot a lap szerint az iskola a tegnapi napon elbocsátotta. 

A lap a videót készítő diáktól megtudta azt is, hogy eredetileg azért készült a felvétel, hogy amennyiben valaki megsérül, vagy valakit megüt a tanár, akkor legyen bizonyítékuk. A készülékét, amivel a videót rögzítette, a rendőrségen lefoglalták. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019