hirdetés
Belföld

Egy nőt is követni kezdett a csepeli gyilkosság gyanúsítottja

hirdetés
Noha a fiatal nő akkor még nem is sejtette, hogy a gyanúsan viselkedő férfi, aki követni kezdte őt, nem sokkal korábban egy ember életét kioltotta, érthető módon így is rendkívül megrémült, amikor a kietlen utcákon, a sötétben fenyegetően közeledett felé az illető.
Rendőrség
A nő csak később tudta meg, hogy a férfi, aki követte őt, korábban karddal ölt meg egy embert (Forrás: pixabay.com / John Ondreasz )
hirdetés

A fiatal nő az ismerősétől hazafelé menet, az éjszakai buszhoz igyekezve találkozott az utcán zavartan bolyongó férfival. A Blikknek a nő elmondta, hogy útközben lett figyelmes a mentők és a rendőrök szirénájára, és csak aztán tűnt fel neki, hogy egy férfi tántorog a közelében, s bámulja őt. 

hirdetés

„Ekkor még nem tudtam, hogy egy gyilkos vetett rám szemet, csak megijedtem, hogy meg fog támadni. A busz nem jött, a főút üres volt, egy lélek sem járt arra”

– idézte fel a lapnak a nő a vérfagyasztó esetet, és elárulta azt is, hogy a férfi az út túloldaláról motyogott, majd ordítozásba is kezdett.

A nő a párját hívta ijedtében tanácsért, aki arra kérte őt, hogy egy percig se maradjon ott, hanem induljon, s ő majd elé siet. Telefonálás közben a nő többször is hátranézett, és látta, hogy az addig zavartan tébláboló férfi immár figyeli, és határozott léptekkel követi őt.

Hiába tűnt el egy idő után mögüle, akkor sem lehetett tudni, hogy vajon ismét felbukkan-e. Nem sokkal később viszont némileg megnyugodhatott a lapnak nyilatkozó nő, hiszen megérkezett párja – de amikor másnap megtudta, hogy gyilkosság miatt keresik a gyanús férfit, természetesen az is egyfajta sokként érte őt. 

A lap felidézi, a román állampolgárságú K. Csaba nem messze attól a helytől, ahol a nőt követni kezdte, előzőleg egy karddal halálosan megsebesített egy férfit. A gyanúsított szombaton délután adta fel magát. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019