hirdetés
Belföld

Elfogták a Népfürdő utcai gyilkosság gyanúsítottját

Egy 39 éves férfit fogtak el a rendőrök, aki a gyanú szerint a Népfürdő utcai gyilkosságot elkövette. D. Lajosnak nem ez volt azonban az első megdöbbentő tette: tavaly szeptemberben egy aluljáróban alvó férfit szúrt meg több alkalommal, életveszélyes sérüléseket okozva.
Rendőrség
Elfogták a harminchárom éves nő gyilkosát (Forrás: pixabay.com / John Ondreasz)
hirdetés

Amint arról korábban már mi is beszámoltunk, január tizennegyedikén délután öt óra körül a rendőrséget a mentők értesítették arról, hogy a XIII. kerületi Népfürdő utcában, az egyik irodaház közelében egy holttestet találtak. 

A rendőrség közleményében azt írja, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a nőt január 14-én hajnali 2 óra körül valaki olyan súlyosan bántalmazta, hogy az áldozat belehalt a sérüléseibe. A BRFK Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, valamint megkezdte az elkövető felkutatását. 

hirdetés

Munkájuk eredményeként sikerült kideríteniük, hogy egy bizonyos 39 éves D. Lajos bántalmazta a nőt. A járőrök február 12-én délután fél kettő körül fogták el a IV. kerületben a férfit, az Óceánárok utca erdős területén. 

Egyúttal fény derült rá, hogy D. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy tavaly szeptember nyolcadikán éjfél előtt egy kevéssel a XIV. kerületben, a Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal is megszúrt egy ott alvó férfit, akinek ezzel életveszélyes sérüléseket okozott.

A rendőrök D. Lajost életveszélyt okozó testi sértés bűntett, illetve halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, illetve előzetes letartóztatását indítványozzák. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019