hirdetés
Belföld

Féltékeny lehetett a dunakeszi gyilkos

A férfi vadászpuskával ölte meg hétéves kisfiát, valamint volt párját és a kisfiú nagymamáját, majd magával is végzett. Nem tudni, hogy miért követte el a szörnyűséget, de a féltékenység is szerepet játszhatott ebben sajtóbeszámolók szerint.

Féltékeny lehetett a dunakeszi gyilkos
hirdetés

A Blikk szerint az elkövető a megbeszéltnél később vitte haza a fiút a láthatásról, amit a nő szóvá is tett neki, mire ő gondolkozás nélkül lőtt. B. Zoltán Péter először volt párját, majd volt anyósát ölte meg. A lövések hangjára sírva szaladt ki a házból a hétéves kisfia is, akire több lövést is leadott. Egyik áldozata sem maradt életben, a férfi pedig a rendőrök és a TEK egységeinek kiérkezése előtt maga ellen fordította a fegyvert, s belehalt a magának okozott sérülésébe.

A kisfiú édesanyjának új párja elmondta, hogy a közösségi médiából értesült először a történtekről, s noha az elkövetőt személyesen nem ismerte, de a nőtől hallotta, hogy az valósággal „pokollá tette az életüket”. A tragédia napján a nő jelezte, hogy a volt férj aznap hétre hozza a fiút, azonban a megbeszélt időpontra nem volt ott, ami felzaklatta a nőt, s ezt állítólag szóvá is tette a férfinak.

A nő új párja úgy tudja, hogy a volt férj is megtudta, hogy kettejük kapcsolata jól alakul, s ez féltékenységet és dühöt váltott ki az elkövetőből. Elképzelhető, hogy ez a féltékenység is szerepet játszott a gyilkos tettében.

A lap szerint az elhunyt nőnek jól menő vállalkozása volt Dunakeszin, s alkalmazottja sem tudja feldolgozni a történteket, hiszen főnökét szuper embernek és anyának tartotta, aki nagy szeretetben élt a kisfiával. A gyermek ebben az évben lett első osztályos.

A Blikk szerint az elkövetőnek három felnőttkorú gyermeke is van.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt indított eljárást az ügyben. A rendőrség korábbi közleményéből kiderült, hogy az elkövető engedéllyel tartotta a fegyvert.

(A borítókép forrása: MTI/Mihádák Zoltán)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés