hirdetés
Belföld

Fiatal fiú a Deák téri verekedés egyik áldozata

hirdetés
Két áldozata van annak a verekedésnek, amely a Deák téren történt pénteken hajnalban. Az eset során kést is rántottak, amellyel a halálos sérüléseket okozták.
Két embert megöltek Budapest belvárosában egy verekedésben
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én. Hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy a belvárosban több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak. A járőrök hat embert állítottak elő, a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

A Deák téren történt emberölés egyik áldozata még csak nemrégiben érettségizett a Blikk információi szerint. A fiatal egy ismerőse a lapnak azt mondta: 

hirdetés

„A szülei és a tesója még a rendőrségen vannak, csak a legkisebb fiút hagyták itthon. Szegény, lehet, nem is tudja, hogy mi történt. (…) Idén érettségizett, imádta a barátnőjét és a focit. Többet most nem bírok mondani”.

Elmondása szerint ugyan néha voltak „balhéi” a fiúnak, de máskülönben rendesnek tartotta őt, és nem tudja elképzelni róla, hogy valaha kést rántott volna.

A péntek hajnali incidens során két társaság több tagja verekedett össze, és késelés is történt, aminek következtében ketten meghaltak.

A Blikk értesülése szerint az elkövetőnek, aki még „alig nagykorú”, már hosszú ideje sérelmei voltak a két megölt ismerősével szemben. A lap úgy tudja, hogy az ejtett sérülések olyan súlyosak voltak, hogy még a mentők azonnali beavatkozása sem menthette volna meg az áldozatok életét. 

Beszámolók szerint a kiérkező rendőrök megpróbálták újraéleszteni a sebesülteket, ám a két áldozat a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök hat személyt állítottak elő a V. kerületi Rendőrkapitányságra, akik elszámoltatása megkezdődött. Az ügyben emberölés bűntett gyanúja miatt indult nyomozás. 

A helyszínen egyébként több térfigyelő kamera is van, melyek rögzítették az esetet, ez pedig nagyban segítheti a rendőrök munkáját.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019