hirdetés
Belföld

Füstgránát robbant fel két lány kezében

hirdetés
Súlyosan megsérült két nagymágocsi lány, amikor felrobbant a kezükben a füstgránát, amelyet otthon próbáltak ki. A rendőrség az esettel összefüggésben ismét felhívta a figyelmet a pirotechnikai eszközök használata esetén szükséges körültekintésre.
Füstbomba
Nagyon fontos, hogy mindenki a megfelelő óvatossággal használja a pirotechnikai eszközöket (Forrás: pixabay.com / pietberkers)
hirdetés

A két fiatal lány december elsején sérült meg, amikor is egyik barátjuktól megkapták a pirotechnikai eszközt, és úgy gondolták, hogy készítenek egy fotót, amelyen azt a kezükben tartják.

Ennek érdekében az utcán állva meggyújtották a füstgránátot, ami azonban a kezükben felrobbant. A két fiatal a baleset során maradandó kézsérülést szenvedett. 

hirdetés

A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított az esettel összefüggésben. 

Most kiadott közleményükben azonban ismét felhívták a figyelmet arra, hogy a pirotechnikai eszközök használatakor kiemelt fontosságú a biztonság, s minden esetben el kell olvasni a használati útmutatót, valamint be kell tartani az abban foglaltakat. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019