hirdetés
Belföld

Hét halálos baleset történt a hétvégén

hirdetés
A hétvége folyamán majdnem 130 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt, s ebből sajnos hét halállal végződött.
Halálos baleset történt Inárcson
Összeroncsolódott személyautók Inárcson 2020. július 4-én. A két jármű balesetében az egyik gépkocsi sofőrje, egy 34 éves helyi férfi a helyszínen meghalt. A másik járművet vezető 37 éves dabasi nő súlyosan megsérült. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

Július harmadikán 0 órától július ötödike 24 óráig 128 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 

Ebből hét baleset volt halálos kimenetelű, melyekben heten hunytak el, és harmincnégyen súlyos, nyolcvanheten pedig könnyű sérülést szereztek – derül ki a rendőrség honlapján olvasható közleményből

hirdetés

Ittas vezetés gyanúja miatt 57 személyt állítottak elő.

A hétvége folyamán a rendőrök 702 személyt fogtak el, közülük 111 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 466-ot pedig bűncselekmény elkövetésén tetten érve. Összesen 634 személyt állítottak elő, közülük 338 embert bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedésre 393 esetben volt szükség.

A fentiek mellett vasárnap éjfélig a rendőrök és a katonák 257 jogellenesen Magyarország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, s 70 főt akadályoztak meg az ország területére történő belépésben a Szerbiával közös határon.

Az ország területén tizenhat határsértőt fogtak el, és egy ember ellen embercsempészés, további hat személy ellen pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019