hirdetés
Belföld

Jó ideig senki nem vette észre, hogy halott lehet a XIII. kerületben megölt nő

Úgy tudni, hogy már hosszabb ideje holtan feküdt az utcán egy harminchárom éves hajléktalan nő, akit a rendőrség szerint halálosan bántalmaztak. A járókelők valószínűleg azért nem vették észre korábban a bajt, mert a holttestet nagyon betakarták, így a legtöbben úgy sétáltak el mellette, hogy azt hitték, a nő csak alszik.
Halálra vertek egy nőt a XIII. kerületben
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én. A helyszíni szemle megállapította: a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe belehalt. A rendőrség halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

Budapesten a XIII. kerületi Népfürdő utcában egy egészen bebugyolált holttestre találtak rá egy irodaház melletti átjáróban, a rendőrség pedig a helyszínre érkezve azzal szembesült, hogy az áldozatot halálát bántalmazás okozta – írja a Blikk.

Az egyelőre ismeretlen tettest a BRFK nagy erőkkel keresi. 

hirdetés

A Blikknek egy szemtanú elmondta, hogy a holttest környezetében nem láttak semmi olyan jelet, amely gyanúra adott volna okot, és nem hallottak sikoltozást, kiabálást sem, amikor pedig meglátták a szinte teljesen betakart holttestet, biztosak voltak abban, hogy csak alszik. 

A gyilkosság megdöbbentette a környékbelieket, és noha gyakran látnak hajléktalanokat a Duna melletti parkban, eddig semmilyen erőszakos cselekedet nem volt jellemző az elmondásuk szerint, 

A közeli irodaház egyik dolgozója a lapnak azt mondta: 

„Nyáron van, hogy sátrakat vernek fel itt az utcán élők. A múltkor láttunk egy nőt, aki (ruha nélkül) fürdött a Dunában a mínuszokban. Lehet, hogy pont ez a nő volt az”.

A lap felidézi, kedden délután a mentők értesítették a rendőrséget, s kiderült, hogy a nőt súlyosan bántalmazták, ami a halálához vezetett. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019