Belföld

Kábítószert fogyasztott a szlovák sofőr, aki két kerékpárost is elütött

A rendőrök egy szlovák állampolgárságú férfit fogtak el hétfőn Mosonmagyaróváron aki előbb Jánossomorján, majd Mosonmagyaróváron is kerékpárost gázolt, és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Kábítószert fogyasztott a szlovák sofőr, aki két kerékpárost is elütött
hirdetés

Az a kerékpáros nő, akit a szlovák férfi Jánossomorján elütött, belehalt a sérüléseibe – írja a 24.hu.

A terepjárót vezető sofőr hétfőn hajnalban Ausztria irányából haladva a Szabadság utcában ütötte el a bicikliző nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Alig másfél óra telt el, és a férfi Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton elütött egy kerékpározó férfit is ugyanazzal a sötét színű terepjáróval, és ekkor is megállás és segítségnyújtás nélkül ment tovább.

A kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai így kórházba szállították.

hirdetés

A rendőrök a szlovák férfit az adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján azonosították, és lakossági bejelentés segítségével elfogták. A drogteszt eredménye pozitív lett a harmincöt éves sofőrnél.

A szlovák gyanúsítottat őrizetbe vették, valamint halálos kimenetelű közlekedési baleset okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Free-Photos)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés