hirdetés
Belföld

Késsel és kalapáccsal bántalmazott egy ismerős nőt, elfogták

hirdetés
Egy ötvenhárom éves férfit vettek őrizetbe a Pest megyei nyomozók, mivel a gyanú szerint késszúrásokkal és kalapácsütésekkel próbált véget vetni egy vitának, amely közte és egy női ismerőse között alakult ki.
Őrizetbe vettek egy férfit, aki életveszélyesen megsebesített egy nőt Cegléden
Előállított férfi a ceglédi rendőrségen 2020. november 17-én. A Pest megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 53 éves férfit, aki késszúrásokkal és kalapácsütésekkel zárta le ismerősével kialakult vitáját - írja a police.hu. Az erősen vérző nőt a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba egy ceglédi lakásból. B. Tamással szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

Kedden hajnali fél hat körül arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy ceglédi lakásban valaki súlyosan bántalmazta ismerősét, azután pedig magára hagyta – írják a rendőrségi közleményben. 

A rendőrök a helyszínre érve a lakásban egy erősen vérző nőt találtak, akin több szúrt sérülés is volt. Az áldozatot a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, miközben a nyomozók a helyszíni szemle során egy kést és egy kalapácsot találtak, amelyeket lefoglaltak. 

hirdetés

Az elkövető felkutatására hajtóvadászatot indítottak, valamint tanúkat hallgattak meg és adatokat gyűjtöttek, aminek eredményeképpen még aznap délután háromnegyed egykor elfogták a ceglédi kórház előtt az ott szolgálatot ellátó katonák segítségével az ötvenhárom éves férfit, aki a bántalmazás elkövetésével gyanúsítható.

A gyanúsítottat – egy bizonyos B. Tamást – őrizetbe vették, s vele szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást. Egyúttal kezdeményezik a férfi letartóztatását. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019