hirdetés
Belföld

Két embert megöltek egy fővárosi verekedésben

hirdetés
Két embert megöltek Budapesten, miután összeverekedett két társaság. Az ügyben a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást, egyelőre ismeretlen tettesek ellen.
Két embert megöltek Budapest belvárosában egy verekedésben
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én. Hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy a belvárosban több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak. A járőrök hat embert állítottak elő, a BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

Pénteken hajnali 3 óra 37 perckor arról érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy a budapesti, V. kerületi Deák téren több ember összeverekedett, valamint késelés is történt – derül ki a police.hu oldalon megjelent közleményből.

A rendőrök a helyszínre érkezve két, az úttesten fekvő embert találtak, akik a súlyos szúrt sérüléseik következtében a helyszínen elhunytak.

hirdetés

A jelenlegi adatok alapján az incidens során két társaság verekedett össze.

A járőrök hat személyt állítottak elő az V. kerületi Rendőrkapitányságra az esettel összefüggésben, akiknek elszámoltatását megkezdték. 

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019