hirdetés
Belföld

Két holttestet találtak egy kigyulladt épületben Budapesten

Kigyulladt egy kétszintes lakóépület Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton vasárnap reggel, a tűz eloltása után az épület belső udvarán két holttestet találtak - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
Két holttestet találtak egy kigyulladt épületben Budapesten
Mentők és tűzoltók egy kétszintes, felújítás alatt álló társasháznál Budapest XVIII. kerületében, az Üllői úton 2020. január 12-én, miután az épület kigyulladt. A tűz eloltása után a belső udvaron két holttestet találtak. A holttesteket a rendőrség azonosította, a helyszíni szemle adatai szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel. MTI/Mihádák Zoltán
hirdetés

Kolosi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, a felújítás alatt lévő épülethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az utómunkálatok során találták meg a két elhunyt embert a romok között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, 6 óra 51 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XVIII. kerületben, az Üllői úton egy felújítás alatt lévő társasházban keletkezett tűz oltása során egy holttestet találtak. Az ismeretlen okból keletkezett tűz oltási utómunkálatai közben a katasztrófavédelem munkatársai még egy holttestet találtak.

hirdetés

A holttesteket a rendőrség azonosította, a helyszíni szemle adatai szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel - áll a közleményben.

Forrás: MTI


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019