hirdetés
Belföld

Láthatóan és láthatatlanul is jelen vannak a rendőrök a vásárokban

hirdetés
A rendőrök a karácsonyi vásárokban láthatóan és láthatatlanul is jelen vannak - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának megbízott vezetője vasárnap a fővárosi Vörösmarty téri vásárban.
Advent - A BRFK bűnmegelőzési sajtótájékoztatója az év végi ünnepekkel kapcsolatban
BRFK nyomozó főosztály zseblopási alosztályának munkatársai a vásári forgatagban nézelődő ember táskájából történő lopást modellezik az év végi ünnepekkel kapcsolatosan megtartott bűnmegelőzési, balesetmegelőzési és közrendvédelmi sajtótájékoztató részeként a fővárosi Vörösmarty téri vásárban 2019. december 1-jén. MTI/Mónus Márton
hirdetés

Hegyesi Melinda kiemelte: Budapest Európa egyik legbiztonságosabb fővárosa, a rendőrök a karácsonyi vásárok idején is mindent megtesznek azért, hogy a budapestiek, a fővárosba látogatók és a külföldi turisták is a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat.

Hozzátette: a BRFK idén is fizikai akadályokat és beton terelőelemeket helyezett ki a vásárok környékén. Bűnügyi és közlekedésrendészeti kollégáik folyamatosan jelen vannak a vásárokban, hogy biztosítsák a zökkenőmentes közlekedést és minél kevesebben váljanak bűncselekmények áldozatává.

hirdetés

A karácsonyi vásárban a BRFK nyomozó főosztály zseblopási alosztályának munkatársai három tipikus bűnelkövetői módszerre hívták fel a figyelmet. Bemutatójukban előbb egy szék hátára helyezett táskából, majd a metróból felvezető lépcsőn egy hátizsákból, végül pedig a vásári forgatagban nézelődő ember táskájából történő lopásokat modelleztek.

Forrás: MTI


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019