hirdetés
Belföld

„Lincshangulat” fogadott egy karanténba térő férfit

hirdetés
Karanténba kellett vonulni egy férfinak Szekszárdon, miután hazatért Németországból, azonban a Bors értesülése szerint a lakók pánikoltak, és állítólag el is akarták üldözni a magát elkülönítő férfit.
Védőeszközök
Néhányakon a pánik lett úrrá (Forrás: pixabay.com / Klaus Hausmann)
hirdetés

Nemrégiben Németországból tért haza egy 28 éves férfi Szekszárdon, s mivel pozitív eredményt mutatott a koronavírus-tesztje, ezért kikerült a lakhelyére a hatósági házi karanténról szóló piros értesítő. Mivel azonban a helyiek „pánikba estek” megtudva, hogy egy fertőzött van a környékükön, a rendőrség segítségét kellett igénybe venni – írja a Bors.

A lapnak egy szomszéd azt állította, hogy a férfi házánál többen összegyűltek, lincshangulat alakult ki, és az illetőt meg akarták verni, valamint el akarták őt üldözni otthonából. 

hirdetés

Az érintett férfi egyébként a napokban tért haza Németországból, ahol pincérként dolgozott. Apja autóval hozta őt haza, neki viszont negatív lett a koronavírus-tesztje. A hatóság mindkettejüket házi karanténra kötelezte. 

A Bors értesülését a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem erősítette meg, s csak annyit közöltek, hogy a hatályos kormányrendeletek szabályozzák a veszélyhelyzetből adódó feladatokat, a rendőrség pedig megtett, s meg is fog tenni mindent annak érdekében, hogy a közrendet és a közbiztonságot fenntartsa.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019