hirdetés
Belföld

Megöltek egy ötvenhat éves férfit szilveszterkor

Négy nappal halála után találták meg egy szilveszterkor meghalt ötvenhat éves dunavarsányi férfi holttestét, majd újabb öt nap múlva fény derült arra is, hogy az illető erőszakos halált halt. Ezt követően egy napon belül azonosították és elfogták a feltételezett tetteseket.
Rendőrség
A rendőrök három gyanúsítottat fogtak el (Forrás: police.hu)
hirdetés

Január negyedikén egy ötvenhat éves Dunavarsányi férfit holtan találtak a családtagjai, ám mivel a helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért akkor csak hatósági eljárás indult. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi 2019 utolsó napján hunyt el egy szilveszteri buli során. 

Öt nappal később azonban az igazságügyi szakértő bevonásával végzett boncolás során a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek, ezért az eljárást az elkövetkezőkben a büntetőeljárás szabályai szerint, emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatták a nyomozók. 

hirdetés

A rendőrség közleménye szerint a Pest megyei nyomozók mindössze huszonnégy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottakat. 

Csupán pár óra alatt olyan sok adatot összegyűjtöttek a nyomozók, hogy azzal már kijelenthették, feltételezhetően a 36 éves B. Krisztián, a 41 éves N. Károlyné és a tizennyolc éves T. Tamás követték el a bűncselekményt. Mindhármuk ellen körözést adtak ki, és eközben igyekeztek feltérképezni a kapcsolatrendszerüket is minél alaposabban.

Mindennek köszönhetően eljutottak a Komárom-Esztergom megyei Naszály településre, ahol késő este egy Kinizsi utcai háznál, egy Suzuki típusú személygépkocsi körül két, ismerősnek tűnő férfit láttak meg, akik útját egy Pest megyei nyomozókkal teli rendőrautó állta el, majd az abból kipattanó rendőrök megakadályozták a két férfit a menekülésben. 

Rövid időn belül a rendőrök N. Károlynét is elfogták, aki egy házban tartózkodott, s a felszólításukra jött elő. A bujkálásra használt házat átkutatták, s ott találtak a meggyilkolt férfi otthonából származó mobilt, ékszert és élelmiszert is. 

A három feltételezett elkövető ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019