hirdetés
Belföld

Megtalálták a decemberben megölt karcagi nő holttestét

hirdetés
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-Főkapitányság pénteken arról adott hírt, hogy megtalálták a tavaly decemberben Karcagon megölt nő holttestét.
Megtalálták a decemberben megölt karcagi nő holttestét
hirdetés

Előzőleg úgy vélték, hogy a megölt nő holttestét a feltételezett elkövető – a nő korábbi élettársa – a Dunába dobta, most azonban kiderült, hogy valójában nem ez történt, dacára annak, hogy korábban a gyanúsított is ezt állította – derül ki a Blikk cikkéből.

A gyilkossággal egy harminckét éves felsőlajosi férfit gyanúsítanak, aki csütörtökön beismerte, hogy áldozatát nem a Dunába dobta, hanem a lakhelyének közlében elásta.

hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-Főkapitányság munkatársai a holttestet még csütörtökön megtalálták, a bűncselekmény körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálják.

<iframe width="751" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/odt3e3_1Ub8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A kétgyermekes nő eltűnése miatt 2020. december 24-én indítottak eljárást, s az ennek során feltárt gyanús körülményekből a nyomozók arra következtettek, hogy a keresett nő bűncselekmény áldozata lett. A nő ruháit ráadásul Lajosmizsénél találták meg egy erdős területen, s rövid időn belül képbe került a nő volt élettársa, mint lehetséges tettes.

A férfit emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését, s azt mondta, hogy szóváltást követően bántalmazta halálosan volt párját.

Ekkor még azt állította, hogy a Dunába süllyesztette a holttestet, január hetedikén azonban beismerte, hogy valójában elásta a holttestet a lakóhelye közelében.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés