hirdetés
Belföld

Nagy riadalmat okozott a babakocsiba csapódott lövedék

hirdetés
Nem meglepő, hogy sokként érte a szülőket, hogy gyermekük babakocsijába egy lövedék csapódott. Az eset Eger környékén történt, és a rendőrség is nyomoz az ügyben.
Babakocsi
Vizsgálat folyik a körülmények felderítésére (Forrás: pixabay.com / Myléne)
hirdetés

Eger környékén, egy Tarnaszentmária és Egerszólát között fekvő tanyán a tulajdonosok szeptember első hétvégéjén váratlanul csattanásra lettek figyelmesek, aztán pedig egy lövedéket találtak a gyermekük babakocsiján. Noha szerencsére senki sem sérült meg, nagy baj is lehetett volna az incidensből, melyről az Egriügyek.hu számolt be. 

Az eset miatt a gyermek szülei azonnal értesítették a rendőröket, akik az illetékes vadásztársasággal kapcsolatba léptek, tőlük azonban azt tudták meg, az az adott időben a környéken nem vadászott senki. A helyszínen talált lövedék is katonai felhasználásra készült, s feltehetőleg Sirok irányából érkezhetett, talán a Ruag Ammotec Magyarországi Zrt. lőszergyárából. 

hirdetés

A lap szerint a gyár beismerte, hogy a lövedék tőlük származik, s azt mondták, valószínűleg úgy csapódott a babakocsiba, hogy előtte gellert kapott. 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányságtól a portál úgy értesült, hogy az Egri Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt folytat eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. 

A Ruag Ammotec Magyarországi Zrt. továbbá érdeklődésükre elmondta, hogy mivel a nyomozás még jelenleg is folyik, ezért egyelőre nem közölnek részleteket ők sem, de azt leszögezték, hogy a rendőrséggel együttműködnek, s minden információt megadtak nekik, amit csak kértek. Hozzátették, hogy minden baleset ügyében indul belső vizsgálat is. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019