hirdetés
Belföld

Nagy veszélybe került egy aknában egy dolgozó, de sikerült időben meglelni

hirdetés
A munkaterülettől távolabb, egy szűk aknában találtak rá Gödön egy koreai származású férfira kollégái. A kutatásban több szervezet és a rendőrség is részt vett, összesen mintegy 80 ezer négyzetméternyi területet kutattak át az eltűnt személyt keresve.
Rendőrség
Órákon át keresték a férfit (Forrás: pixabay.com / fsHH)
hirdetés

Hosszas keresést követően a véletlennek köszönhetően találtak rá saját munkatársai arra a koreai származású férfira, aki a munkaterülettől több száz méterre egy szűk, hat méter mély aknában került bajba. Hogy miért indult el a veszélyes helyre a férfi, azt nem tudják, de egyesek még látták, ahogyan elindult a szűk folyosón – számol be róla a Blikk

Azt követően kezdték keresni a biztonsági őrök a férfit, hogy ő huzamosabb ideig nem tért vissza, mivel azonban órák teltek el eredmény nélkül, a rendőrség és a keresők segítségét kérték.

hirdetés

A két keresőcsapat tizenkét fővel és hét kutyával vonult ki, a kutyákat azonban nem lehetett bevetni,  ezért csak az emberek keresték a férfit, és sokáig ők sem jártak eredménnyel. 

Ugyanazon az építkezésen dolgozott a férfi testvére is, aki másnap folyamatosan hívta az eltűntet, és ez meg is hozta az eredményét, hiszen csörgött a telefon, és a dolgozók idővel rájöttek, hogy honnan az állandó telefoncsörgés, amely végső soron is elvezette őket a keresett személyhez. 

A férfit, aki fejjel lefelé zuhant a 80×30 centiméteres aknába, végül a váci tűzoltók szabadították ki, ehhez azonban először meg kellett bontaniuk a falakat. A bajba jutottat átadták a mentőkben, a lap szerint a férfi továbbra is kórházi kezelésre szorul.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019