hirdetés
Belföld

Novák: legalább egy év folyamatos tb-jogviszony kell az otthonfelújítási támogatás igényléséhez

hirdetés
Legalább egy év folyamatos tb-jogviszonnyal kell rendelkeznie, és köztartozásmentesnek kell lennie annak, aki igénybe szeretné venni az otthonfelújítási támogatást - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdán a Facebook-oldalán.
Novák Katalin
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a tehetségügyi koordinációs fórum online ülésén a Miniszterelnökség Szalay utcai épületében 2020. november 10-én. Jövőre 3,6 milliárd forintból gazdálkodhat a nemzeti tehetségprogram. MTI/Bruzák Noémi
hirdetés

Novák Katalin emlékeztetett: januártól a kormány a legalább egy gyermeket nevelő családok felújítási költségeinek felét, maximum hárommillió forintig visszatéríti.

Jelezte, hogy a tb-jogviszony felsőoktatási és munkaviszonyból is származhat, folyamatosnak akkor számít, ha az elmúlt egy évben legfeljebb 30 napra szakították meg.

hirdetés

A lehetőséggel házasok, élettársak és egyszülős családok egyaránt élhetnek, az elvált, de a gyermekfelügyeletet megosztó szülők pedig megoszthatják egymás között a támogatást - közölte a miniszter.

Forrás: MTI


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019