hirdetés
Belföld

Őrizetben a férfi, aki halálos balesetet okozott Székesfehérváron

hirdetés
Őrizetbe vették, s gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a negyvenegy éves budapesti férfit, aki Székesfehérvár külterületén okozott halálos balesetet. Egyúttal előterjesztést tettek az eset idején ittas sofőr letartóztatására.
Baleset
Ittasan okozott halálos balesetet egy férfi (Forrás: police.hu)
hirdetés

Halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a negyvenegy éves férfi ellen – derül ki a rendőrségi közleményből. 

Felidézik, hogy november 19-én, szerdán délután 2 óra 10 perc körül halálos közlekedési baleset történt a 7-es számú főúton, Székesfehérvár külterületén.

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset úgy történt, hogy a negyvenegy éves K. Gergő Citroën típusú teherautójával Székesfehérvár felől Szabadbattyán felé haladt, ám a 78-as kilométerszelvényben áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Suzukival. 

A baleset során a Suzukit vezető 62 éves székesfehérvári személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A teherautót vezető férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, így őt a rendőrök mintavételre előállították, őrizetbe vették, s gyanúsítottként hallgatták ki. A letartóztatásának indítványozására is előterjesztést tettek. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019