hirdetés
Belföld

Pénzügyi konfliktus vezethetett a fóti gyilkossághoz

hirdetés
Egy 86 éves férfi megölte élettársa lányát pénteken Fóton. Úgy tudni, (vélt vagy valós) anyagi természetű problémák miatt követte el tettét a gyanúsított.
Pénzügyi konfliktus vezethetett a fóti gyilkossághoz
hirdetés

Pénteken 13 óra körül összeveszett élettársa lányával egy 86 éves férfi, majd késsel megszúrta az 51 éves nőt, aki az utcán összeesett – idézi fel a Blikk.

A férfi vallomásában azt mondta, hogy egy ideje pénzügyi természetű konfliktusa volt élettársa lányával, ez okozta a veszekedést pénteken is. A nőt azért szúrta meg a gyanúsított, mert – ahogy ő fogalmazott – áldozata „értetlenkedett”.

hirdetés

Amikor pedig a nő az utcára menekült, a férfi követte őt oda, megszúrta a késsel, valamint egy féltéglával megütötte a nő fejét.

A nő édesanyja elmondta, nemrégiben betegségben elvesztette 51 éves fiát is, így az eset különösen fájó számára. Mint fogalmazott, azért kezdődtek néhány hete a gondok, mert a 86 éves férfi a fejébe vette, hogy az 51 éves nő meglopta őt.

A nő egyébként rendszeresen meglátogatta az idős párt, s így volt ez pénteken is, amikor a férfi az idő alatt szúrta nyakon áldozatát, amíg élettársa éppen kiment kávét főzni. Az édesanya már csak azt észlelte, hogy lánya ordítva menekül, majd szemtanúja volt az utcán történteknek is.

Többen az utcán kiszálltak az autóikból is, hogy a megtámadott nőn segítsenek, de addigra sajnos ezt már nem tehették meg.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés