hirdetés
Belföld

Rátámadtak tanárukra egy szakközépiskola diákjai

hirdetés
Egy fővárosi szakiskola diákjai kiabálva és káromkodva támadtak rá tanárjukra, miután a tanár a hangoskodás miatt rendre intette a társaságot.
Iskola
Két tanuló rátámadt a tanárjukra (Forrás: pixabay.com / Juraj Varga)
hirdetés

Egy budapesti szakiskolában a diákok különböző fenyegetésekkel és káromkodásokkal kísérve támadták meg a tanárjukat, az esetről pedig felvétel is készült – számol be róla a Blikk

Két tanuló lökdösni kezdte a tanárt, azután pedig székkel együtt a falhoz lökték, egy diák pedig felvette a jelenetet, és az internetre is feltöltötte. A lap megjegyzi, nem volt olyan tanuló, aki a két agresszív fiú ellenében a tanár pártjára állt volna. 

hirdetés

Az incidens akkor ért véget, amikor megszólalt óra végén a csengő, ám a felvétel ezután kezdett csak igazán terjedni, mígnem nap végére már jóformán az egész iskola számára ismert volt. A Blikk szerint azonnali hatállyal belső vizsgálatot indítottak az incidens kapcsán, míg az RTL Klub Híradója úgy értesült, hogy rendőrök vitték el a verekedő diákokat. 

Szűcs Tamás, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy miután maga is látta a videót, s ez alapján úgy véli, a megtámadott tanár viselkedése tiszteletre méltó, hiszen végig megőrizte a nyugalmát, miközben a felvétel szerint  erőfölényben is lehetett volna. 

A szakszervezeti elnök ismertette, hogy ilyen esetben a tanár tehet feljelentést s rendőrségen közfeladatot ellátó személy elleni támadás miatt. Jelen esetben erre a videó miatt még bizonyíték is van. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019