hirdetés
Belföld

Rendőri segítséggel hozta világra gyermekét egy nő

hirdetés
Egy villamosmegállóban, rendőri segítséggel hozta világra kisbabáját egy nő Budapesten.
Kisbaba
Rendőrök segítettek egy nőnek világra hozni a gyermekét (Forrás: pixabay.com / esudroff)
hirdetés

A Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság II. Bevetési Osztályának járőrei vasárnap este egy vajúdó nő szülését vezették le a fővárosban – írják a police.hu oldalon megjelent közleményben. 

A közlemény szerint vasárnap este kevéssel 7 óra előtt a Blaha Lujza téri 4-es 6-os villamosmegállónál járt két járőr amikor járókelők leintették őket, hogy segítséget kérjenek egy félig eszméletlen állapotban lévő fiatal nőhöz. 

hirdetés

Az asszony erős fájdalmakkal küzdve a padon vajúdott, a két rendőr ezért a táskáját a feje alá téve azonnal lefektette őt. Amikor pedig levették a nő alsóruházatát, a kisbaba feje is kilátszódott már. 

Az őrmester a nő kezét fogva bátorította őt a kitolási szakaszban, a járőrtársa pedig az utolsó nyomásnál kihúzta az újszülöttet a szülőcsatornából. 

A kisbaba és az édesanya ellátását átvették az időközben a helyszínre érkezett mentősök is, majd a nőt és gyermekét a SOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára szállították. A szülés akadálymentes levezetésében a helyszínt a BRFK járőrei biztosították.

A kisbaba a 36. hétre született 2444 grammal és 47 centiméterrel, és mind ő, mind pedig az édesanyja jól van. A kisfiú a Noel nevet kapta. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019