hirdetés
Belföld

Szeptemberben lesz az emeletről lezuhant kislány ügyében tárgyalás

Négy éve meghalt egy hároméves kislány, miután egyedül hagyták őt a lakásban, s az ablakhoz felmászva kizuhant az emeletről. Az anya és az apa beismerte bűnösségét.

Szeptemberben lesz az emeletről lezuhant kislány ügyében tárgyalás
hirdetés

2017 májusában a szülők a keresztanyára bízták a gyermeket, aki még azelőtt elment a lakásból, hogy a szülők bármelyike hazaért volna. A kislány azonban röviddel ez után kizuhant a negyedik emeleti ablakból, és a kórházban életét vesztette a sérülései következtében – idézi fel a Blikk.

A mai napon megjelentek a vádlottak a bíróság előtt, és mind a kislány édesanyja, P. Anasztázia, mint pedig az apa, A. Tamás beismerte a bűnösségét. Vallomást a szülők egyelőre nem szándékoztak tenni.

A kislány keresztanyja, L. Renáta – aki a tragédia napján vigyázott a gyermekre – nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról, s azt mondta, nagyon szeretné megtudni, hogy mi történt az eset hajnalán.

A Blikk szerint tárgyalás lesz az ügyben később, mivel nem minden vádlott vallotta be a bűnösségét, azonban a bíró arra hivatkozva, hogy nagy az érzelmi megterhelés, nem a mai napra, hanem ehelyett szeptemberre tűzte ki a soron következő tárgyalást.

(A borítókép forrása: pixabay.com / Arek Socha)


hirdetés

További híreink