hirdetés
Belföld

Tarlós István konkrét budapesti projektekkel nem foglalkozik a jövőben

hirdetés
Tarlós István az Indexnek adott interjút, amelyben több témát is érintett, így például elárulta azt is, hogy a jövőben milyen feladatai lesznek.
Tarlós István
Tarlós István az Indexnek adott interjút (MTI/Koszticsák Szilárd)
hirdetés

Tarlós István korábbi főpolgármester az Indexnek adott interjút, amelyben elmondta, hogy a legyőzöttség után felszabadultságot igen, megkönnyebbültséget azonban nem érzett, hiszem nem érezte nehéznek a munkáját, és meglátása szerint csodálatos tíz évet töltött el.

Átadás-átvételt követően csak személyes tárgyait vitte magával, névtábláját pedig a szerszámos kamrába tett. A Mátyás-templom számozott tetőcserepét azonban nem tartotta meg, hanem leadta egy múzeumnak. 

hirdetés

Utódjának, Karácsony Gergelynek azt kívánja, igazodjon el a rendszerben, ismerje meg, és legyen képes összetartani a rendszer egészét, illetve a saját támogatói csapatát is. Egyúttal azonban megjegyezte, jó ötletnek tartotta volna, ha a kampány hajrájában vitázhatott volna Karácsony Gergellyel. 

A volt főpolgármestert az országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottnak nevezték ki, amellyel kapcsolatosan az interjúban elmondta, hogy kifejezetten országos feladatkörről van szó, ide értve a közlekedést, valamint a közszolgáltatások közül a víz, gáz, csatorna, távközlés, illetve ezekhez kapcsolódó létesítmények kérdéseit. Konkrét budapesti projektekkel Tarlós István elmondása szerint nem foglalkozik. Megbízatása a miniszterelnök mandátumáig szól.

Az interjúban megjegyezte azt is, hogy összességében örül annak, hogy dolgozhat, s nem kellett hirtelen életvitelt váltania. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019