hirdetés
Belföld

Tizenhárom embert fogtak el a halállal végződött érdi vita kapcsán

hirdetés
Tizenkét óra leforgása alatt azonosították és elfogták az érdi veszekedés több résztvevőjét is a rendőrök.
Érdi verekedés
Tizenhárom embert fogtak el az esettel összefüggésben (Forrás: police.hu)
hirdetés

A jelenlegi adatok alapján csütörtökön 20 óra körül az érdi Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze, vitájuk pedig tettlegességig fajult, és a sértett felek egymásnak estek. 

Több, feltehetőleg gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, ezek azonban nem okoztak személyi sérülést – derül ki a police.hu oldalon olvasható közleményből. 

hirdetés

A rendőrségi közlemény szerint a két társaság botokkal, kövekkel, ásókkal, késekkel és vascsövekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadták a velük ellenkező társaságba tartozó vitapartnereiket, azután viszont hamarosan mindenki elmenekült. 

Egy ötven éves férfi belehalt a sérüléseibe, tizenkét személyt pedig kórházban ápoltak különböző fokú sérülései miatt. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít, mind a tizenhármukat őrizetbe vették, és letartóztatásukat kezdeményezik. 

A továbbiakban Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a nyomozást, s a köznyugalom helyreállítása érdekében szükséges intézkedéseket megtették. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019