hirdetés
Belföld

Újabb emeletes vonatok állnak forgalomba

hirdetés
Szeptember 28-án, azaz most hétfőn áll forgalomba a harmadik KISS-motorvonat, így a váci vonalon kettő, a ceglédin pedig egy emeletes vonattal találkozhatnak majd az utazók.
KISS-motorvonat
Már két vonalon, három emeletes vonat jár (MTI/Máthé Zoltán)
hirdetés

A váci vasútvonalon már augusztus közepe óta forgalomban van az első KISS-motorvonat, a mai napon pedig két új emeletes vonat is jár a vonalon.

Egyúttal hétfőtől egy harmadik KISS-motorvonat is megszerezte az utasforgalmi próbaüzemhez szükséges engedélyeket, így összesen három ilyen vonattal lehet találkozni, amelyek egyike a ceglédi vonalon jár majd – derült ki a MÁV honlapján megjelent közleményből

hirdetés

Az emeletes vonatok jövő heti tervezett menetrendjét a MÁV honlapján is lehet böngészni, az alábbi linken: https://www.mavcsoport.hu/kiss.

A vasúttársaság közleményében egyébiránt megjegyzik azt is, hogy minden, Budapest elővárosában közlekedő vonatot naponta fertőtlenítenek szeptember eleje óta, s ez alól természetesen a KISS emeletes motorvonatok sem jelentenek kivételt. 

Az utasokat továbbra is arra kérik, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat – egyúttal figyelmeztettek arra, hogy szeptember huszonegyedikétől már nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, de az olyan állomási és megállóhelyi helyiségekben is kötelező maszkot viselni, ahol az utas a felszállás előtt vagy az után tartózkodik.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019