hirdetés
Belföld

Válófélben lévő férfi és fia ölte meg felesége új párját

Dunavarsányban egy családi házban megöltek egy középkorú férfit, akinek gyilkosai a Blikk szerint a férfi párjának válófélben lévő férje és annak fia voltak.

Válófélben lévő férfi és fia ölte meg felesége új párját
hirdetés

A lap szerint nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a helyszínre, s az utcán már több rendőrségi jármű is jelen volt a helyszíneléshez köthetően. A Blikk saját értesülésére hivatkozva írta, hogy az áldozat évek óta élt az érintett házban. Egyúttal úgy tudják, a támadók késsel követték el a gyilkosságot.

A rendőrség közleményében azt írta, hogy a Szigetsor utcai családi ház udvarán szúrták le a férfit, majd elmenekültek a helyszínről a támadók.

A rendőrök rövid időn belül lezárták a települést, az egyik támadó pedig kisvártatva fel is adta magát a helyi rendőrőrsön, míg társát alig 3 kilométerre a gyilkosság helyszínétől, a település egy utcájában kerítették kézre.

Jelenleg is zajlik a helyszínelés, az előállítás, illetve a két férfi elszámoltatása.

gyilkosságdunavarsány.jpg

A Blikk szerint az áldozat egy válófélben lévő nő párja volt. Az asszonynak éppen ezen a napon lett volna a válópere. A tárgyalás napján reggel azonban a nő válófélben lévő férje és a fiuk megjelentek a nő új társának házánál, a kertben összeszólalkoztak, majd megölték az áldozatot.

Végül a megkéselt férfi az utcán, a szomszédja kerítése előtt összeesett és meghalt.

A gyilkosságot elkövető páros elmenekült, az idősebb férfi azonban feladta magát, míg fia továbbra is menekült, s egy autós ellenőrzés során fogták el.

A rendőrök tanúként hallgatják meg a nőt.

(A képek forrása: police.hu)


hirdetés

További híreink
hirdetés