hirdetés
Belföld

Véletlenül sült el a puska az újfehértói baleset során

hirdetés
Egy vadászat után pénteken este véletlenül sült el információk szerint az a fegyver, amelyből a távolabb gyanútlanul beszélgető férfi halálát okozó lövedék származott.
Töltények
A kép illusztráció (Forrás: pixabay.com / jacqueline macou)
hirdetés

Újfehértó mellett pénteken a kora esti órákban egy eltévedt lövedék egy férfi halálát okozta, aki valamivel távolabb a település területén, a háza udvarán beszélgetett. Noha a férfit kórházba szállították, az életét nem sikerült megmenteni. 

Szerdán megtalálták azt a puskát is, amelyből leadták a lövést, valamint újabb részletek derültek ki az eset körülményeiről. 

hirdetés

A Magyar Nemzet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása alapján azt írta, hogy a vadászatot követően a puska véletlenül sült el, a fegyverek kiürítésekor, s a lövedék eltalálta a két kilométerrel távolabb az udvarán tartózkodó férfit. 

A lap szerint a rendőrség a vadászat valamennyi résztvevőjének fegyvereit lefoglalta, valamint ballisztikai, fegyvermesteri, orvos- és vadgazdálkodási szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit, s annak felelőseinek kilétét. 

A nyomozás eddigi adatai szerint az egyik fegyver csövében szabálytalanul benne maradt a töltény, emellett pedig a fegyver tulajdonosa nem fordította semleges irányba a puska csövét, ezzel megszegve az erre vonatkozó szabályokat. 

Az elsült puskából ennek hatására távozhatott a lövedék, amely a férfit a lapockájánál eltalálta. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019