hirdetés
Bulvár

Barta Sylvia elárulta, hogy ő is fertőződött a koronavírussal

hirdetés
A TV2 időjósa, Barta Sylvia elmondta, hogy noha nem járt külföldön, mégis koronavírusos lett. Minderről értesítette a munkahelyét is, valamint karanténba vonult.
Koronavírus
Az időjós elmondta, hogy jelenleg otthon tartózkodik, elkülönítve magát családtagjaitól is (Forrás: pixabay.com / josuperqu)
hirdetés

Barta Sylvia mindig egészséges, sportos életet élt, ezért is ijesztette meg, hogy egyszerre csak azt tapasztalta, hogy erőtlenné válik, köhög, s általánosságban véve, nincs jól – derül ki a Bors cikkéből. 

A TV2 időjósa ekkor azonnal önkéntes karanténba vonult, előzőleg ugyanis munkahelye azt kérte, hogy aki rosszul érzi magát, maradjon otthon. 

hirdetés

„Ízületi fájdalmaim és lázam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom”

– fogalmazott Barta Szilvia, aki idővel mégis gyanakodni kezdett, így felhívta az orvost, aki szükségesnek látta a teszt elvégzését.A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sajnos a hír igaz! Bár autoimmun betegként évek óta nagyobb elővigyázatossággal élem az életem, mégis elért a Koronavírus! Eddig nem volt még erőm hírt adni magamról, mert küzdök a betegséggel. Most azonban annyi szeretettel teli, aggódó üzenetet kapok, hogy már nem vagyok képes egyenként válaszolni, ezért itt szeretném megköszönni a sok figyelmességet és segítséget amit felajánlottatok! Sokan kérdeztétek, hogy hogyan kezdődött, milyen tüneteim voltak, vannak? Több, mint két hete egy este köhécselés és szokatlan krákogás mellett éreztem, hogy valami bujkál bennem. Még aznap éjjel belázasodtam és iszonyatos izom és ízületi fájdalmak gyötörtek ami miatt aludni sem tudtam. Másnap reggel - szabálykövető emberként azonnal jeleztem a munkahelyem felé, hogy bár én vagyok beosztva, nem tudok dolgozni! Rögtön a következő dolgom az volt, hogy jelezzem állapotomat a háziorvosomnak, akinek a tanácsára az első pillanattól kezdve önkéntes karanténba vonultam. Lázzal, gyengeséggel, fájdalmakkal és állandó hidegrázással feküdtem napokig! Ezek után azt vettem észre magamon, hogy eltűntek a szagok és ízek, semmit sem érzek! Mivel az állapotom hullámzó volt visszatérő lázzal, ezért kérték orvosaim a koronavírus teszt elvégzését. A mintavételt az @omszmentok Országos Mentő Szolgálat végezte. Közben egyre jobban köhögtem, égett a mellkasom és újra belázasodtam! Néhány nap elteltével megérkezett a hír, hogy a koronavírus teszt eredménye pozitív! Nagyon nehéz volt a két kislányomnak elmondani, hogy egy bizonytalan kimenetű, ismeretlen betegséggel küzd az anyukájuk. A bejáratnál van az összekészített kórházi csomagom, hogy ha SOS menni kell...😔 Hálás vagyok a rám figyelő orvosoknak, hogy ebben a kiszolgáltatottságban is biztonságban érzem magam! Kövessétek a hatóságok utasításait, maradjatok otthon, hogy elkerüljétek ezt a borzalmat! Az erőmből most ennyire futotta, ahogy jobban leszek újra jelentkezem! Drukkoljatok nekem! #covid #koronavírus #tünetek #betegenotthon #maradjotthon #tartsdbeaszabályokat #mosskezetsűrűn #fertőtleníts #szedjelvitamint #erősítsdazimmunrendszered #vigyázzszeretteidre

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés,


A teszt eredménye pozitív eredményt mutatott, amiről az időjós értesítette is a TV2-t. 

A Borsnak elmondta, hogy már több, mint három hete nem járt emberek között, s szigorú karantént tartott, amit továbbra is folytat. Egyelőre nem tudja, mikor dolgozhat újra, de jelenleg nem is ezt tartja a legfontosabbnak. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019