hirdetés
Bulvár

Bírósághoz fordultak Naya Rivera halálának ügyében

Naya Rivera, a Glee színésznője még a nyáron halt meg, miután kisfiával csónakázni mentek egy kaliforniai tavon, s vízbe fulladt. Az ügyet most bíróság elé szándékozik vinni a nő volt férje.

Bírósághoz fordultak Naya Rivera halálának ügyében
hirdetés

A feljelentést Rivera volt férje tette meg a baleset ügyében, s a helyi hatóságokat azzal vádolja, hogy részben ők lehetnek a felelősek a Los Angelestől északnyugatra található Piru-tavon bekövetkezett tragédiáért – írja a BBC.

A férfi úgy véli, hogy a tóban úszó vendégeket nem tájékoztatták megfelelően arról, milyen kockázatai vannak annak, ha a vízbe mennek.

A harminchárom éves színésznő kisfia túlélte az incidenst, s apja – egyúttal a színésznő volt férje – a gyermeke gyámjaként tette meg feljelentését.

Ryan Dorsey szerint a volt felesége által bérelt csónak nem volt felszerelve sem biztonságos fellépő létrával, sem megfelelő kötéllel, vagy akár rádióval, esetleg horgonnyal, illetőleg bármilyen olyan biztonsági mechanizmussal, amely segítséget tudott volna nyújtani a csónaktól elsodródó úszók számára. Ezen túl életmentő mellény sem járt hozzá.

Mindamellett a férfi állítja, semmilyen jelzés nem figyelmeztette a tónál az ott kikapcsolódókat és sportolókat arra, hogy veszélyes körülmények állhatnak fenn, például „rossz látási viszonyok, változó vízmélység”, vagy erős sodrások.

A helyi hatóságok egyelőre nem reagáltak a feljelentésre.

A BBC felidézi, a baleset még július nyolcadikán történt, s a nő holttestére csak napokkal azt követően bukkantak rá, hogy gyermekét egyedül találták meg a csónakban sodródva a tavon.


hirdetés

További híreink
hirdetés