hirdetés
Bulvár

Bocsánatot kért a női rajongóját megütő rapper

hirdetés
Bocsánatot kért DaBaby amerikai rapper, miután egy olyan videó látott napvilágot, amelyen az látható, hogy egy női rajongóját Floridában járva arcon üti.
DaBaby
A rapper bocsánatot kért az incidens miatt (By A-Side Entertainment. - https://www.youtube.com/watch?v=ZftzZdgfl5E, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=78893223)
hirdetés

A felvételen az látható, hogy egy rajongó az okostelefonját a rapper szemével egy vonalba emeli, és vakuzik egyet, miközben a híresség éppen a tömegben sétál. A rappert alaposan feldühíthette az eset, mert azon nyomban meg is ütötte a nőt – derül ki a BBC cikkéből. 

hirdetés

„Őszintén bocsánatot kérek. Tényleg”

– írta a sztár az Instagram oldalán megjelenített story (történet) típusú tartalomban. Egyúttal elárulta azt is, hogy az adott pillanatban nem vette észre, hogy az érintett rajongója egy nő. Mint fogalmazott, „rendkívül sajnálja, hogy a vaku másik felénél a telefon előtt egy nő volt”. 

A rajongónak címezve szavait felhívta a figyelmet arra is, hogy a hozzá igen közel villanó vaku fénye miatt nem láthatta őt. Ellenben elismerte azt is, hogy más is vakuzott, és részben magát is felelősnek érzi a történtekért, hiszen meglátása szerint alapvetően neki el kell viselnie, ha a rajongók így fotózzák őt. 

A rappert a tömeg fújolni kezdte, amint látták, hogy megütötte a rajongót, ő maga pedig úgy hagyta el a helyszínt, hogy egyetlen számát sem adta elő. 

DaBaby legújabb, novemberben kiadott albuma, a Kirk egyébként múlt év végén az amerikai dallisták élén szerepelt, míg maga a rapper két Grammy-jelölést is kapott 2019-ben. 

Mindazonáltal a sztár több alkalommal is szembe került a törvénnyel, januárban például azért vették őrizetbe, mert vitája támadt egy fellépése díjazása kapcsán, s a vita tettlegességig fajult. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019