hirdetés
Bulvár

A bosszús főbérlő fedte fel a népszerű kínai influencer „másik arcát”

Egy népszerű kínai influencerről azután derült ki, hogy milyen rumliban és koszban is él valójában, hogy a nő főbérlője dühében megosztotta a lakásban készült fotókat. Korábban a Lisa Li nevű influencer arról vált híressé, hogy csillogó-villogó életviteléről osztott meg tartalmat.
Rendetlenség
A kép illusztráció (Forrás: pixabaycom / Hans Braxmeier)
hirdetés

Az összesen több mint egymillió követővel rendelkező Lisa Li „másik arcát” bemutató képek felfedték, hogy a lakás tele volt szeméttel, penészes étellel, sőt, kutyaürülékkel is. A képek hamar terjedni kezdtek, az influencer maga pedig bocsánatot kért közönségétől és a főbérlőjétől – írja a BBC.

Lisa Li egyébként a kínai Sina Weibo nevű mikroblog-oldalon érte el a kiemelkedő népszerűséget, az általa megosztott tartalmak pedig látványos helyeken tett utazásokról, bulikról és előkelő éttermekben tett látogatásokról szóltak. 

hirdetés

Csakhogy a főbérlője dühében – amiért többszöri telefonhívásra sem reagált a nő – körbevideózta kissé a lakást, s miután megosztotta a felvételt a Pear Video oldallal, az influencer által bemutatott és a főbérlő által fotózott valóság közti kontraszt miatt került a netezők figyelmének középpontjába a nő. Mint kiderült, még a profi takarítóbrigádok sem vállalták el a hely takarítását, ráadásul az influencer több ezer jüannyi közüzemi tartozást is felhalmozott.

A főbérlő elmondta, nem volt más választása, mint felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel a lakásban okozott károk és a tetemes tartozás miatt. 

Miután a „leleplező” videót milliók látták, az influencer ismét előkerült, és reagált a helyzetre. Bejegyzéséből kiderült, hogy személyesen kért bocsánatot a főbérlőjétől, akivel ezután kézfogással jelezték, hogy rendezettnek tekintik a nézeteltérést. 

A nő egyébként azzal magyarázta a kialakult helyzetet, hogy igen kevés ideje volt: előzőleg kórházban tartózkodott egy hétig, majd üzleti útra ment, a sok üzenet között pedig nem vette észre azokat, amelyeket főbérlője küldött.

Megígérte, hogy ezentúl takarítani fog, s ha kell, az éjszakát is takarítással tölti majd. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019