hirdetés
Bulvár

Egy időre „eltűnt” a nyilvánosság elől az X-Faktor kiesője

hirdetés
Három napig szinte semmit nem lehetett hallani az X-Faktor egyik új kiesőjéről, Bagdi Enikőről, mostanra azonban valamelyest sikerülhetett feldolgoznia a számára fájó élményt, hogy nem jutott tovább, hiszen az RTL Klubnak már nyilatkozott.
Mikrofon
A tehetségkutató kiesőjének egy kis időre volt szüksége (Forrás: pixabay.com / Rudy and Peter Skitterians )
hirdetés

A húszéves versenyző szombati kiesését követően eltűnt a nyilvánosság elől, és nemcsak a csatorna megkeresésére nem reagált, de még a korábban leszervezett interjún sem jelent meg. A Blikk szerint ennek az az oka, hogy egy kis nyugalomra volt szüksége az előadását követő kemény kritika után. 

Dallos Bogi, a lány mentora megjegyezte, hogy Enikő hihetetlen utat járt be egy gyorsétteremből indulva, és a nézők döntését követően is próbálta vigasztalni a csalódott versenyzőt, aki nehezen tudta feldolgozni a kiesést. 

hirdetés

A Blikknek a mentor elmondta azt is, hogy időt szokott hagyni a versenyzőknek a kiesés után arra, hogy feldolgozzák a történteket, és nincs ez másként Enikő esetében sem. 

„...mikor úgy érzi, hívhat, mellette állok, ha bármiben segítségemet kéri vagy csak beszélgetne egy jót”

– mondta Dallos Bogi.

Végül az RTL Klub stábjának sikerült elérnie a versenyzőt, aki elmondta nekik, hogy némi időre van szüksége a történtek feldolgozására. 

Az X-Faktor kreatív producere egyébként már a kiesést követő beszélgetésükkor sejtette, hogy a lánynak időre lesz szüksége, s amikor egy hé türelmet kért a stábtól, ők tiszteletben tartották a kérését. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019