hirdetés
Bulvár

Elhagyhatta a kórházat Tom Hanks és felesége

hirdetés
A párnak nem voltak nagyon komoly tünetei, azért kellett az ausztrál kórházban maradniuk, mert előzőleg kiderült, hogy koronavírus-fertőzöttek. Mostanra Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is elhagyhatták az intézményt.
Tom Hanks
Elhagyhatta a kórházat a koronavírussal diagnosztizált Tom Hanks és felesége (By Dick Thomas Johnson from Tokyo, Japan - Sully Japan Premiere Red Carpet: Tom Hanks, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51619300)
hirdetés

A sztárpár a Queenslandben bérelt lakásukban vonult karanténba, miután múlt héten kiderült, hogy az új koronavírussal fertőződtek. 

A pár az ausztráliai Gold Coastban járt, ahol Tom Hanks készít egy Elvis Presley életéről szóló filmet. A film gyártását egyébként egyelőre felfüggesztik a kialakult helyzet miatt – derül ki a BBC cikkéből. 

hirdetés

Jelenleg 375 bizonyított koronavírus-megbetegedést dokumentáltak Ausztráliában, s a fertőzöttek egyike éppen a hatvanhárom éves színész volt, aki múlt héten csütörtökön jelentette be az Instagram-oldalán, hogy miután tüneteket észleltek magukon feleségével, elvégeztették a tesztet, amely pozitív eredményt mutatott. 

A színész akkor azt írta, hogy kicsit fáradtnak érezték magukat, némi izomfájdalmat éreztek, és a nátháéhoz hasonló tüneteket mutattak. A feleségének olykor enyhe láza is volt. 

Mindeközben más híresség is bejelentette, hogy megfertőződött: hétfőn például Idris Elba közölte a követőivel, hogy pozitív eredményt mutatott esetében a koronavírusteszt. Neki nem voltak észlelhető tünetei, s a vizsgálatára azért került sor, mert kapcsolatba lépett valakivel, akiről utóbb kiderült, hogy koronavírus-fertőzött. Péntek óta a brit színész elkülöníti magát a betegség miatt.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019