hirdetés
Bulvár

Ellopta apja autóját egy ötéves, és elment vele egy körre

hirdetés
Egy ötéves kisfiú – a beszámolók szerint leginkább Adrian-nek szólíthatnánk – ellopta a család autóját, és csak akkor bukott le, amikor az Utah állambeli rendőrség munkatársa megállította őt egy autóúton.
Gyerek autóban - A kép illusztráció
Ugyan még gyerekülésben lett volna a helye, gondolt egyet, s elvitte az autót egy ötéves kisfiú (Forrás: pixabay.com / Mabel Amber)
hirdetés

Egy járőröző rendőr vette észre az autót, amint az mintegy 50 km/órás sebességgel cikázott a sávok között. A rendőr megállította az autót, amely jelzésének az ifjú sofőr eleget is tett. A rendőr érthető módon óriási döbbenettel fogadta, hogy egy gyermek ül a volán mögött, aki ráadásul azt állította, éppen úton van, hogy vegyen egy Lamborghinit – derül ki a BBC cikkéből.

A fiú elmondta, akkor eredt útnak, amikor az anyukája nem volt hajlandó neki megvenni a majd' 200 ezer dolláros luxusautót, s emiatt „vitába” keveredtek. A rendőr azt mondta, a gyermek ekkor döntötte el, hogy elindul, és vesz egy ilyen autót, de persze a nála lévő 3 dollárhoz még igazán sok hiányzott volna az áhított jármű árához… 

hirdetés

A biztonsági kamerák felvételéből kiderül, hogy a gyermek vezette autó némileg jobbra-balra húzódott, s a járőr először úgy vélte, hogy talán egy autóvezetésre alkalmatlan állapotban lévő (például ittas vagy kábítószer hatása alatt álló) sofőr vezetheti a járgányt. 

A kisfiú az ülés legelején ült, hogy a pedálokat elérje, és nagyjából öt percen át tartott az útja. Az eset során senki sem sérült meg, az pedig még nem dőlt el, hogy a szülőket felelősségre vonják-e, amiért a gyermeknek sikerült az autóval meglépnie. 

Mindkét szülő dolgozott, és a fiút egy nagyobb testvérre bízták az eset idejében. Az eset kapcsán a rendőrök felhívták a figyelmet arra is, hogy az autók kulcsait mindig a gyermekektől elzárva kell tartani.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019