hirdetés
Bulvár

Énekesnő Papp Gergő új szerelme

hirdetés
Egyelőre nem akarták még a nyilvánosság elé tárni a kapcsolatukat, azonban úgy alakult, hogy Papp Gergő mégis elárulta, hogy válása után ki az új szerelme.
Párkapcsolat
Új párjáról beszélt Papp Gergely (Forrás: pixabay.com / Free-Photos)
hirdetés

A Balatonon vette észre egy rajongó, hogy Papp Gergő új szerelme, az énekesnő Pintér Petra társaságában van. 

Ezt követően már úgy döntött a műsorvezető, hogy többet is elárul új kapcsolatáról. Megjegyezte például, hogy nemrég voltak nyaralni Horvátországban, ahová velük tartott a fia, Ábel, valamint az ő egyik barátja is. 

hirdetés

„Petrát megismerte és kedveli a volt feleségem, Judit is, szerintem elég ritka, hogy mind a ketten jól kijövünk a másik új párjával”

– árulta el Papp Gergő a Blikknek nyilatkozva.

A tévés megjegyezte azt is, hogy szerették volna, ha csak később kell kiállniuk a nyilvánosság elő. Elmondása szerint nem arról van szó, hogy titkolóznának vagy ne vállalnák a kapcsolatot, hiszen a Balaton mellett, ahol élnek, már mindenki tudja, hogy egy párt alkot Petrával, hanem inkább az volt a terve, hogy másként kezeli a magánéletét, mint korábban. 

„Eddig intenzíven férjként szerepeltem, és ez most egy más helyzet. Valamint azt sem akartam, sőt még most sem szeretném, ha Petrát „Pimasz úr csajaként” aposztrofálnák és emiatt hátrány érné”

– tette hozzá a műsorvezető.A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“...kevesebb Adria”☝️

Papp Gergely (@papp_gergo_pimaszur) által megosztott bejegyzés,


Megismerkedésükkel kapcsolatban azt mondta, hogy először ugyan másfél éve találkoztak, de csak idén februárban ismerkedtek össze egy közös barát születésnapján szervezett buli alkalmával. 

„Mivel találkoztunk már a műsorban, csevegni kezdtünk, aminek az lett a vége, hogy hajnalig csak egymással beszéltünk. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, már az első pillanatban tudtam, hogy ez komollyá is fordulhat, és az érzés kölcsönös volt”

– idézte fel Papp Gergő.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019