hirdetés
Bulvár

Ezt aligha gondoltuk volna: Hide The Pain Harold volt a jelmezben az RTL műsorában

hirdetés
Nem kis meglepetést hozott az RTL Álarcos énekes című műsora, hiszen egy valódi mém-világsztár fedte fel magát a Szörnyecske maszkja alól.
TV-műsor
A nézőket is meglephette, hogy ki van a Szörnyecske maszk alatt (Forrás: pixabay.com / Pavlofox)
hirdetés

A műsor talán eddigi legnagyobb meglepetése volt, hogy a Szörnyecske jelmezbe egy valódi internetes „világsztár”, a mémek nyomán Hide The Pain Haroldként híressé vált Arató András bújt bele.

Az RTL vasárnap esti műsorában a Polip maradt bent, így a nézők megtudhatták, hogy mely híresség viselte a bohókás, zöld szörnyet mintázó jelmezt. Annyit már előzőleg is sejteni lehetett, hogy nem énekléssel keresi a kenyerét a maszk alatt a színpadra álló híresség, arra azonban valószínűleg nem sokat számítottak, hogy éppen a mémszereplőként, jellegzetes mosolyáról világszerte ismert Arató András arcát pillanthatják majd meg, amikor lekerül a Szörnyecske „feje”. 

hirdetés

A műsorban Gáspár Lacinak nem, Dancsó Péternek és Sebestyén Balázsnak azonban sikerült kitalálnia, ki is a Szörnyecske valójában, ha mégoly váratlan fordulat volt is az ő személyazonossága… Ez utóbbival kapcsolatosan a mémsztár csak ennyit mondott:

"Akkor lebuktam".

A jelmezéről szólva megjegyezte azt is, hogy az nemcsak nehéz, de levegőtlen is volt, így mozogni is nehezen tudott benne. 
hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019