hirdetés
Bulvár

Felmondott Veiszer Alinda az ATV-nél

hirdetés
Felmondott az ATV-nél Veiszer Alinda, amivel kapcsolatosan megosztotta gondolatait és benyomásait a közösségi oldalán. Az ATV eközben közleményt adott ki a műsorvezető távozásával kapcsolatosan.
Veiszer Alinda
Távozik az ATV-től Veiszer Alinda (Készítette: Vadas Róbert (Vadaro) - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=14945600)
hirdetés

A csatorna a közleményében mefogalmazta, hogy köszönik Veiszer Alinda munkáját, s további sok sikert kívánnak neki.

hirdetés

„Az ATV Start műsorvezetői továbbra is Bombera Kriszta, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko”

– teszik hozzá a közleményben, amelyben idézik Alinda szavait is, miszerint ő is megköszönte a lehetőséget a csatornának arra, hogy kipróbálja magát a reggeli páros műsorvezetésben, azonban ezt ebben a formában „nem érezte magáénak”. 

Mint a Blikk felidézi, Veiszer Alinda előzőleg a HírTV-nél dolgozott, majd néhány hónapja az ATV reggeli műsorában volt látható, a korán kelést azonban már akkor kényelmetlennek érezte. Ez utóbbi kérdés egyébként a műsorvezető közösségi oldalán most közölt bejegyzésében is szóba került. 

A bejegyzésben a műsorvezető azt írta: 

„Megint egy új tapasztalás. Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. Nem mindenhova passzol az ember- szólt belőlem Coelho”.

Ezután „levonta a konklúziókat” is, amelyek a bejegyzés szerint az alábbiak: 

„1. Nem lehetetlen 5 előtt kelni.

2. 7 percet interjúzni ugyanannyi készülés mint 40 percet, csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.

3. László Pál a világ egyik legjobb politikai-közéleti szerkesztője, akivel remek volt esténként a teraszon átdumálni a műsorokat. És hiába készültem már addigra sokat, mindig volt egy új szempontja”.

Végezetül köszönetet mondott „a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért”, valamint háláját fejezte ki „a rendezőnek, aki a rendezői székből volt a partnere”, s akivel biztonságban érezte magát.


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019