hirdetés
Bulvár

Grumpy Catnél is mogorvább arcú cicust fedezett fel a net

hirdetés
Az interneten egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy olyan cica, aki még a Grumpy Cat néven elhíresült fajtársánál is mogorvább fejet tud vágni.
Grumpy Cat
Grumpy Cat 2019 májusában szenderedett a másvilágra (By Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=33778589)
hirdetés

A Meow Meow nevű macska Tajvanban él, és gazdája, Clare szerint kiválóan ötvözi megjelenésében az eleganciát, a nemességet – és persze a mogorvaságot. 

A cica élete azonban nem volt mindig fenékig tejfel, hiszen előző gazdája lemondott róla valami miatt, amit Clare, aki új kedvencét egy kisállatboltban pillantotta meg először, cseppet sem ért. 

hirdetés

Igaz, hogy az akkor tíz hónapos nőstény macskának pajzsmirigy-túlműködése miatt rendszeresen állatorvosi kezelésre van szüksége, de egyedi megjelenése mellett kedves természete ezért bőven kárpótolja az új gazdit. A cicát új gazdija öccsével közösen választotta ki, majd hazavitték. Meow Meow volt Clare első macskája, és noha talán mérges ábrázata van, a cica állítólag kifejezetten kedves és bújós kedvenc, aki „hercegnő akar lenni, de inkább királynőre hasonlít”. 

Mostanra Meow Meownak már több mint 5 ezer követője van a számára létrehozott Instagram-oldalon,  és többen a kommentekben sem tudják megállni, hogy meg ne dicsérjék a cica mogorva, de „zabálnivaló” küllemét. 

Sokak szerint csak idő kérdése, hogy a macskából internetes mém váljon.Mindezeken felül azonban Meow Meow éppen ugyanolyan dolgokkal múlatja az idejét, mint más cicák, így például madarakat figyel az ablakon át, vagy újabb finom falat reményében nyaggatja gazdáját, netán a lakás valamelyik kényelmes szögletében lustálkodik. 

Grumpy Cat (eredeti nevén Tardar Sauce) maga egyébként tavaly május tizennegyedikén pusztult el egy súlyos fertőzés következtében, s világszerte sokan emlékeztek meg róla, illetve gyászolták őt.

(Metro)


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019