hirdetés
Bulvár

Hold körüli útra keres barátnőt egy japán milliárdos

hirdetés
Yusaku Maezawa japán milliárdos egy női partnert keres, akivel a Space X fedélzetén Hold körüli útra indulhatna. A negyvennégy éves divatmogul az első civil utas lehet, aki a Starship rakétán a Hold körül utazhatna.
Hold
A milliárdos Hold körüli útra keres társat (Forrás: pixabay.com / Ponciano)
hirdetés

A 2023-ra tervezett űrmisszió 1972 óta az első holdutazás lesz, amelyet emberek megtesznek – írja a BBC

Yusaku Maezawa egy online felhívást adott közre, amelyben azt írja, hogy az élményt egy „rendkívüli” nővel szeretné megosztani. 

hirdetés

A híresség nemrégiben szakított huszonhét éves barátnőjével, Ayame Gorikivel, így hát most arra kérte az érdeklődő nőket, hogy jelentkezzenek weboldalán egy előre megtervezett társkereső eseményre. 

„Amint a magány és az üresség lassan kezdenek erőt venni rajtam, egyetlen dolog van, amire gondolok; hogy továbbra is egy nőt szeressek. Szeretnék egy társat találni az életben. Ezzel a jövőbeli párommal szeretném világgá kiáltani szerelmünket és a világbékét a világűrből”

– fogalmazott a milliárdos a honlapján megjelent közleményben.

A jelentkezőknek több, előre meghatározott feltételnek is eleget kell tenniük, majd három hónapon át tartó kiválasztási folyamatot követően kerülhet közelebb egyikük a milliárdoshoz. A feltételek közé tartozik, hogy a jelentkező legyen legalább húsz éves, legyen mindig pozitív beállítottságú, és érdeklődjön az űrutazás iránt is. 

A jelentkezési határidő január tizenhetedike, a végső döntést pedig márciusban hozzák meg. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019