hirdetés
Bulvár

Hosszú Katinka elárulta, hogyan képzeli a családalapítást

hirdetés
Egyelőre a következő olimpiára készül – sorban immár az ötödikre – Hosszú Katinka, azonban már tervezgeti a magánéletét illetően is a jövőt, amivel kapcsolatban néhány részletet is vázolt a Hot! magazinnak nyilatkozva.
Hosszú Katinka
Hosszú Katinka a szülés után már nem menne vissza úszni (Készítette: Doha Stadium Plus Qatar - https://www.flickr.com/photos/dohastadiumplusqatar/29613857864, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=53483615)
hirdetés

A harminc éves sportoló egyelőre nem tudja pontosan, hogy mikor szeretne édesanya lenni, azonban nagyon is foglalkoztatja őt az anyaság és a családalapítás gondolata, amelyen sokat szokott gondolkozni – tudta meg a Hot! magazin magától az úszónőtől.

hirdetés

„Mindenképpen szeretnék gyereket. Nem is egyet, többet. Hogy pontosan mennyit, azt még nem tudom”

– fogalmazott Hosszú Katinka a Blikk által is szemlézett cikk szerint.

A lap megtudta, hogy egyelőre a sportolónő minden erejével a tokiói olimpiára összpontosít, hiszen a maximumot szeretné kihozni magából. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy most minden energiáját a felkészülésre áldozza, azt pedig – most még – maga sem tudja, hogy mikor lesz kész az anyaságra. 

Hosszú Katinka elárulta azt is, hogy amikor elérkezettnek látja az időt a családalapításra, a szülés után nem szeretne visszamenni úszni, még akkor sem, ha akad példa arra, hogy az úszónők azt követően is sikereket érnek el a sportban, hogy gyermekük született.

A legendás magyar úszónő azért nem követné az ő példájukat, mert nem szeretne olyan családanya lenni, aki naponta 8-10 órát van távol a szeretteitől, hiszen ily módon rengeteg pótolhatatlan, együtt töltött időtől esne el. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019