hirdetés
Bulvár

Justin Bieber elárulta, hogy Lyme-kórban szenved

hirdetés
Justin Bieber kanadai popénekes elárulta, hogy Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. A huszonöt éves sztár az Instagram-oldalán beszámolt arról is, hogy nagyon nehéz évek állnak mögötte, ráadásul a helyzetet nehezítette az is, hogy ugyancsak megfertőződött egy krónikus vírusbetegséggel.
Justin Bieber
Justin Bieber szerint teljesen alaptalanul pletykáltak arról, hogy netán kábítószert fogyasztana (By Miami Beach Police Department - Best version from VKontakte cache (formerly https://www.flickr.com/photos/117032936@N08/14195222234 ),, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42885491)
hirdetés

A sztár azt írta, nem ismeretlenek előtte azok a közösségi oldalakon terjedő pletykák, amelyek azt pedzegetik, esetlegesen kábítószer-problémával küzdene. A pletykák alapja, hogy a róla megjelent képeken igazán „rosszul nézett ki”, és arcbőrén sötét foltokat lehetett kivenni a felvételeken. 

A BBC felidézi, a Lyme-kór egy olyan, baktérium által okozott betegség, amelyet bizonyos kullancsfajok terjesztenek, s a tünetek között eleinte olyan mérsékelten súlyosak is tapasztalhatóak, mint például a kiütés, az izomfájdalom, illetve a fáradtság.

hirdetés

(Idővel azonban rendkívül komoly tünetek is tapasztalhatóak, amennyiben kezeletlenül marad az állapot: akár bénulást is okozhat ilyen esetben a kór.)

Instagram-oldalán az énekes megjegyezte, tud róla, hogy az emberek pedzegették, úgy fest, mint aki metamfetamint használ, azonban ezek az emberek egyszerűen nem vették figyelembe a tényt, hogy nemcsak Lyme-kórral diagnosztizálták őt nemrégiben, de egyúttal egy olyan krónikus vírusos betegséggel is, amely bőrét, általános egészségét és energiaszintjét is negatívan befolyásolta. A híresség rajongóival mindazonáltal közölte, hogy a betegség leküzdésére a „megfelelő kezelésben” részesül, a további részletekről pedig a YouTube az életét bemutató dokumentumvideó-sorozatában tájékozódhatnak majd. A sorozatban szerinte kiderül majd, hogy küzdött és győzött a betegségével szemben, és úgy véli, visszatérése után „minden eddiginél jobb” lesz. 

Hailey Bieber modell, az énekes felesége eközben ugyancsak Justin Bieber védelmére kelt, és elítélte azokat a bírálatokat, amelyek szerint a Lyme-kór nem egy súlyos betegség. Az ilyen vélemények megfogalmazóinak azt tanácsolta, hogy „kutassanak egy kicsit” a témában. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019