hirdetés
Bulvár

Károly hercegnek pozitív lett a koronavírus-tesztje

hirdetés
A Clarence-ház közlése szerint a Károly hercegen elvégzett koronavírus-teszt pozitív eredmény mutatott, vagyis a királynő fia megfertőződött a vírussal. Egyelőre az általános egészségi állapota ugyanakkor jónak tekinthető.
Károly herceg
Károly walesi herceg (Készítette: Mark Jones - Ez a fájl kivágás egy másik képből: 1J4A9223-Edit (38606735534).jpg, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=69890470)
hirdetés

A hetvenegy éves Károly hercegnek enyhe tünetei vannak, amelyektől eltekintve továbbra is jónak tekinthető az egészségügyi állapota – adja hírül a BBC egy szóvivő tájékoztatása alapján. 

A hetvenkét esztendős Kamilla cornwalli hercegnén is elvégezték a koronavírus-tesztet, ő azonban nem fertőződött meg annak eredménye szerint. 

hirdetés

A Clarence-ház közlése szerint Károly és Kamilla jelenleg Balmoralban vannak, ahol elkülönítik magukat, a herceg pedig már az elmúlt napokban is otthonról végezte el feladatait. 

A közlés szerint az NHS végezte el a tesztet Aberdeenshire-ben, ahol minden körülmény megfelelt az előírtaknak. 

Azt, hogy kitől kaphatta el a betegséget Károly herceg, nem lehet biztosan tudni, hiszen az elmúlt hetekben kötelezettségei teljesítése során több találkozást is megejtett. 


hirdetés

További híreink
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Minden Percben

Minden Percben | Mert minden perc érdekes © 2019